Personvern på Piperveienterrasse.no

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Piperveienterrasse.no/Solrikt AS samler inn og behandler personopplysninger. Solrikt AS ved administrerende direktør er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor. Den behandlingsansvarlige har det øverste ansvaret for å sikre at all behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med gjeldende lovgivning.

Personopplysninger

For å kunne sende deg nyhetsbrev og relevant informasjon på e-post, eller kunne ta kontakt med deg over telefon, trenger vi navn, epost og telefonnummer. Dette er nødvendig for å kunne sende relevant informasjon til rett person. Å melde seg på nyhetsbrev/interesselister er frivillig på Piperveienterrasse.no, og man kan fritt bruke Piperveienterrasse.no uten å gi fra seg slik informasjon. Hvilke personopplysninger som lagres og formålet med disse er beskrevet videre nedover.

Rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som Piperveienterrasse.no har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt oss ved å melde deg fra lister.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen. Ønsker du at Solrikt AS sletter dine opplysninger, eller ønsker dine personopplysninger utlevert, be om dette til:
E-post: sindre@em1hadeland.no, telefon: 911 62 040

Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster inn en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring.
Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere.

Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

Tredjepartscookies i bruk på Piperveienterrasse.no

Cookies Hva lagres Hvem er behandlingsansvarlig Hvem er databehandler
_fbq Kartlegger og lagrer bruksmønsteret ditt på nettsiden. Ingen sensitiv info lagres. Solrikt AS Facebook
_ga Kartlegger og lagrer bruksmønsteret ditt på nettsiden. Ingen sensitiv info lagres. Solrikt AS Google Analytics
dc_gtm_* Kontainer for sporingsscript. Referanse til hvilket oppsett av sporingsscript nettsiden bruker. Solrikt AS Google Tag Manager

Tredjepartsdatabehandlere

Samtykker du til e-postmarkedsføring vil disse databehandlerne bli involvert.

Databehandler Hva lagres Hvem er behandlingsansvarlig Hvem er databehandler
Eiendomsmegler1 Navn, epost, telefonnummer, samtykker Solrikt AS Eiendomsmegler1 Ringerike/Hadeland

Slik kan du unngå cookies

Om du ønsker å unngå bruk av cookies kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere cookies automatisk. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke cookies, kan det hende enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere som de skal.

Personopplysninger til tredjepart

Solrikt AS vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for Piperveienterrasse.no. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil Piperveienterrasse.no bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Mer informasjon om tredjeparter vi benytter finner du i tabellen ovenfor. Solrikt AS ved administrerende direktør er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Solrikt AS sitt personvernombud på e-post.

Ønsker du at Solrikt AS sletter dine opplysninger, eller ønsker dine personopplysninger utlevert, be om dette til:

Megler:
E-post: sindre@em1hadeland.no
Telefon: 911 62 040

Utbygger:
Postadresse:
Solrikt AS
Fjordvegen 43
2312 Ottestad
Epost: andreas@virvelvind.as